Kövér László legalizálná a pedofíliát? - Vélemény

Meglepő politikai pálfordulást hozott Kövér László hírhedt zuglói fóruma. Az eddig a családokat szentül fontosnak tartó politikus szavait ugyanis nehéz másként értelmezni, minthogy legalizálná a pedofíliát. Ahogy kifejtette, azok akik nem tudnak gyereket szülni, mégis örökbefogadnának - azaz az örökbefogadók jó része - morálisan ekvivalensek a pedofilokkal. Minthogy az örökbefogadás a törvény által megengedett, valószínű, hogy Kövér szerint a pedofília is legalizálandó. Arra nem tért ki, hogy az árva gyerekeknek szerinte hol lenne jobb, szerető szülők vagy szexuális bántalmazók között, de megjegyzései arra engednek következtetni, hogy szerinte mindegy.

Kövér László szerint - minden bizonnyal - a fideszes politikusok jórésze is morálisan ekvivalens a pedofilokkal, hiszen kampányeseményeiken óvódásokat használnak úgy, hogy “a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze”. Pont, mint a pedofiloknál! - mondja Kövér.

Kövér László új értelmezést adott a keresztény családi értékeknek, ugyanis szavai arra engednek következtetni, hogy az adott esetben árván maradt gyerekeit ugyanolyan szívesen látná szexuális bántalmazók áldozataként, mint egy örökbefogadó családnál.

Kövér László ekvivalens egy nemi erőszaktevővel - állítja valószínűleg Kövér László, hiszen feltehetően egy sörözés a barátaival örömet szerez neki, pont úgy, ahogy egy megerőszakolás örömet okoz az elkövetőnek.

Kövér László egy pedofil, gyerekeket bántalmazó, őket tönkretevő senkiházi állat - gondolja feltehetően Kövér László, hiszen amikor elemel még egy képviselőfánkot a Gundelben, akkor ugyanúgy a saját vágyait elégíti ki, mint egy gyermekrontó.

Lehet arról vitatkozni, hogy jó-e, ha azonos nemű párok örökbefogadhatnak. (Bár kérdés, hogy érdemes-e: ajánlom Prinz Dániel beszámolóját egy friss kutatásról a témában.) Arról is, hogy mi az egyenrangúság biztosításának a legjobb módja. De nehogy már a tender nyerje meg az oligarchát! Habár Kövér az egyenrangúság szót használja, végig arról beszél, hogy a liberalizmus az emberek azonosságát erőlteti. Ez azonban csak az extrém polkorrekt körökre és néhány lelkes amerikai egyetemistára igaz - a liberalizmus ugyanis emberi egyenrangúságot képvisel, nem azonosságot.

Még középiskolában néhány osztálytársam úgy próbált gúnyolódni, hogy egy táblára felírták: “Miki felsőbrendű”, így, 1 b-vel. Akkor azt mondtam, ha csak így sikerül leírni, talán el is hiszem. Most, hogy Kövér László megállapította, hogy a melegek nem egyenrangúak vele, ismét hasonlóan érzek: ha csak ilyen ostoba, emberi megértéstől mentes módon képes gondolkodni, akkor talán el is hiszem, hogy Kövér László nem egyenrangú velünk.

Mindenesetre kívánok neki erőt, egészséget, és olyan szeretetet, mint amit örökbefogadó szülőktől kapna - vagy legalábbis valami ezzel morálisan ekvivalenset.

Utóirat

Végül hallgassuk meg Kövér Lászlótól (1994-ből) hogy milyen az igazi liberális, és miért fontos a másság elfogadása. (Köszönet Hanák Dávidnak a videóért!)